آماده کردن سویا برای طبخ

مشکلی که برای استفاده از سویا در تهیه‌ غذا‌های مختلف وجود دارد، طعم و بوی سویا و نفخ زیادیست که پس از مصرف آن ایجاد می‌شود؛ بنابراین قبل از استفاده از این گیاه، باید این مشکل را حل کرده و به اصطلاح سویا را برای طبخ آماده کنید. مراحل آماده کردن سویا برای طبخ به این قرار است:

  1. سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کنید.
  2. سویا را در قابلمه‌ای ریخته و آب را به اندازه‌ای به آن اضافه کنید تا روی سویا را بگیرد.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید تا آب به جوش آید.
  4. پس از اینکه سویا چند جوش زد، به ازای هر ۲۰۰ گرم سویا، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید.
  5. سویا را در در آبکش ریخته و با دست خوب فشار دهید تا آب موجود در آن کاملا خارج شود.
  6. بسته به غذایی که قصد دارید در آن از سویا استفاده کنید، سویای آماده شده به این روش را به تنهایی یا همراه با انواع گوشت به نسبت دلخواه چرخ کرده و به صورت تازه مصرف کنید یا پس از بسته بندی در فریزر نگهداری کنید.
  7. در صورت استفاده از سویا در غذا‌هایی مانند انواع خورشت یا خوراک نیازی به چرخ کردن نیست و بهتر است از سویای دانه درشت استفاده کنید.

Image result for طرز تهیه چند غذای خوشمزه با سویا

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ فروشگاه اینترنتی دی جی بانه گروه برنامه نویسی عصر نوین معماری www nbpars.ir 09128380245 نمایندگی ماشین لباسشویی سامسونگ در رشت مشاوره روانشناسی وبلاگ روستای سیبستان خدایا به امید تو Lani George